Mad Scientist Sugar Daddy

3800 Ft

Mad Scientist Sörbemutatója:
,,Az eddigi legkomolyabb sörös projektünk és egyben az első kollaborációs főzetünk következik. A TuffBuzzt nem kell félteni, amikor az ész elvesztése a követelmény, és mi sem viszolygunk kifejezetten a racionalitás határainak átlépésétől. Amikor Péter előállt egy olyan ötlettel, hogy főzzünk egy sört, amiből ezer liter annyi ideig készül, és annyiba kerül, mint 4000 liter IPA, akkor úgy voltunk vele, hogy miért ne. Max megisszuk mi.

A sör összerakásánál már egy elég komoly szinten lévő próbafőzet állt a rendelkezésünkre, és a végleges receptet úgy állítottuk össze, hogy egy szolid reprezentációja legyen annak, ahogy szerintünk 2017-ben ki kell néznie egy american imperial stoutnak. Egyszámjegyű alkoholfok kizárva, testességben valahol a guinness és a nutella között, alapanyagok tekintetében pedig a fél malátaraktár, egy szekérderék amerikai komló és egy belga gofriskocsi menjen a főzőüstbe.
Aztán elkezdtük főzni a Sugar Daddyt reggel hatkor, és felkelt a nap és lement a nap és felkelt a nap és lement a nap, és harmadnap hajnal 4kor fejeztük be.”

Elfogyott

Leírás

Imperial Mocha-Toffee Brownie Milk Stout
Felső erjesztésű sör

Kiszerelés (liter): 0,75

Alkohol: 11%